Gestoria per a particulars a Igualada

Compleix amb les teves obligacions i gestions.

Aconsegueix tranquil·litat sense pagar de més.

A Assessoria Bernadas entenem les demandes i desafiaments a les què s’enfronten les famílies i particulars en les seves obligacions i gestions. La nostra missió és ser el vostre amic fiable per ajudar-vos a resoldre per vosaltres tràmits complexos i aspectes delicats que necessiten de burocràcia administrativa i/o legal.

Per què un particular necessita una gestoria

Gestions administratives​

Laboral​

Gestionem la teva Declaració de la Renda per a particulars perquè no t'hagis de preocupar de res. Buscarem les màximes deduccions i com estalviar-te diners.

Declaració de la Renda

Fàcil, còmode i ràpid.

L’esborrany de Declaració de la Renda de l’Agència Tributària sovint conté errors, informació incorrecta que et poden fer pagar molt més IRPF. Els nostres experts en la presentació de la declaració de la renda estudien novetats fiscals que et beneficien o variables d’IRPF que et poden fer desgravar impostos i que no han estat contemplades a l’esborrany de la Renda. Un bon servei d’assessorament i de gestoria permet identificar aquests errors a temps i assegura que no paguis més impostos dels que et toquen.

Serveis d’assessorament per particulars a Igualada

Tràmits administratius

Planifiquem i gestionem pagaments d’impostos, renovació del DNI, obtenció de passaport , llicències, i altres necessitats que tingueu de caràcter administratiu.

Assessorament legal

Us orientem en qüestions legals com contractes de compra-venda o de qualsevol altre tipus, herències, testaments i altres assumptes legals personals o familiars.

Gestió d'assegurances

Us acompanyem en la selecció i gestió assegurances de tot tipus com assegurances d’automòbils, assegurances de vida, assegurances de la llar,...

Assessorament en herències i successions

T’ajudem en les qüestions i gestió d’assumptes relacionats amb herències i successions, incloent els impostos associats.

Sol·licita una consulta gratuïta

Descobreix com podem ajudar-te a aconseguir la vida que et mereixes amb serveis d'assessoria i gestió integral per a particulars i famílies.

Per què escollir Assessoria Bernadas ​

Experiència comprovada

Som un equip amb de 70 anys d'experiència en assessoria financera, legal i fiscal per a particulars i famílies a Igualada.

Enfocament Personalitzat

No som una gestoria genèrica. Entenem les teves necessitats individuals i dissenyem solucions a la teva mida.

Estalvi de Temps

Allibera temps per al que realment importa. Deixa els tràmits en mans de professionals i dedica el teu temps als teus éssers estimats.

Atenció Contínua

Som aquí per a tu quan ens necessitis. Resolem els teus dubtes i et mantenim informats a cada pas del camí.

Estem preparats per ajudar-te a obtenir solucions

Completa el formulari de contacte i demana una consulta gratuïta.

Descobreix els nostres serveis.

Obrir xat
1
Scan the code
Hola
En què et podem ajudar?