Gestoria d'assegurances a Igualada

Protegeix el teu present i el teu futur

A Assessoria Bernadas entenem la importància d’assegurar el que més valores.

Ens ocupem de tots els detalls davant qualsevol accident o esdeveniment tràgic, i fem que les reclamacions siguin un procés fàcil i sense complicacions.

La teva experiència amb les assegurances ha de ser simple i sense problemes quan les necessitis, sense haver de passar per muntanyes de paperassa o infinites trucades telefòniques, falta de cobertures, confusió i estrès.

No deixeu la vostra seguretat i tranquil·litat a l’atzar.

Junts, construirem un escut de protecció a la teva mida.

Assessorament Experts

El nostre equip d'assessors us guiarà a través de les complexitats del món de les assegurances. Analitzarem les necessitats específiques i et proporcionarem solucions personalitzades.

Gestió de Sinistres

En moments de dificultat, estaràs en bones mans. Ens encarregarem de la tramitació de sinistres de manera eficient, perquè et puguis recuperar amb tranquil·litat.

Opcions Flexibles

Sabem que la teva vida canvia, i les teves assegurances haurien d'adaptar-se. Oferim una varietat d'opcions flexibles perquè les assegurances evolucionin amb tu.

Plans de Futur Segur:

Ja sigui que estiguis pensant en la jubilació o assegurar el futur dels teus éssers estimats, els nostres plans de pensions i jubilació et brindaran seguretat financera.

Per què escollir-nos

Més de 70 anys d’experiència.

A Assessoria Bernadas som els experts en assegurances. Oferim un ventall complet d'assegurances.

Des de la comparació d’assegurances ja sigui que busquis una assegurança de llar que et doni pau mental, una assegurança de vida que protegeixi a tu i els teus éssers estimats o una assegurança d'automòbil que et recolzi a la carretera, som aquí per què necessitis.

Econòmic, ràpid i eicient

Principals serveis en gestions d'assegurances

Completa el formulari de contacte i demana una consulta gratuïta.

Descobreix els nostres serveis.

Obrir xat
1
Scan the code
Hola
En què et podem ajudar?