Assessoria i gestió laboral a Igualada

Gestiona els teus recursos humans amb eficiència i confiança.

Simplifiquem la gestió de recursos humans, garantint el compliment normatiu i el benestar dels teus empleats.

La gestió laboral per empreses i autònoms és essencial per garantir la sortida dels negocis i evitar errors que s’esdevinguin en posteriors conflictes i denuncies.

Les lleis vigents, les normes i els entorns laborals cada cop són més complexes. Per aquest repte, és imprescindible comptar amb un expert en consultoria laboral que pugui navegar per les gestions i sigui ajuda per prendre decisions intel·ligents i resoldre una gestió laboral impecable.

Ja sigui que necessitis suport a la confecció de nòmines, l'aplicació de canvis normatius o la resolució de conflictes laborals, els nostres assessors jurídics i laborals estan aquí per fer-te la vida més fàcil.

Agafa el control del teu negoci.

Potencia el seu creixement amb la nostra assessoria jurídica i assessoria laboral integral.

Compliment normatiu

Evita multes i sancions legals

Un equip d’experts en assessoria laboral us ajudarà a interpretar i aplicar les lleis correctament, evitant costoses multes i sancions que podrien danyar la reputació i les finances del vostre negoci.

Gestió eficient

Estalvi de temps i recursos

Externalitza tasques administratives com ara la gestió de nòmines, contractacions i acomiadaments. Alliberaràs temps intern valuós i reduiràs els costos associats amb la gestió laboral, permetent concentrar-te en les operacions essencials de la teva empresa.

Assessorament especialitzat

Accés a oportunitats d’estalvi

Tingues una actualització constant, coneix totes les normes i les subvencions i bonificacions a què es pot acollir, us donarem tota aquesta informació i ens encarregarem dels tràmits fent més sostenible el teu negoci.

Nòmines

Pagaments correctes i a temps

Garanteix la precisió en l’elaboració de nòmines i el compliment de les obligacions salarials i fiscals. En assegurar-te que els pagaments als teus empleats siguin exactes i puntuals, mantindràs la satisfacció i eliminaràs les queixes de l’equip. 

Reducció de riscos

Menys litigis laborals

Elimina els riscos legals en rebre orientació de consultors laborals en la contractació, acomiadaments i conflictes laborals. Un enfocament preventiu disminueix les possibilitats de problemes, cosa que estalvia temps i recursos valuosos. 

Enfocament del negoci

Major concentració en creixement

En confiar en professionals per a la gestió laboral, podràs adreçar la teva atenció a les estratègies de la teva empresa. T’alliberaràs de preocupacions administratives, permetent pensar en oportunitats i en com millorar el teu negoci. 

Per què escollir-nos

Més de 70 anys d’experiència.

A Assessoria Bernadas ens comprometem a ser el teu soci en l'èxit de la gestió laboral. Assegurem un entorn laboral complidor i harmoniós.

Estem preparats per ajudar-te a obtenir solucions

Principals serveis d’assessoria fiscal per empreses i autònoms

Completa el formulari de contacte i demana una consulta gratuïta.

Descobreix els nostres serveis.

Obrir xat
1
Scan the code
Hola
En què et podem ajudar?